Torsö dag 1

Nu är vi hemma igen efter vår lilla "minisemester" till Torsö/Brommö och allt har varit jättebra :)
Även om vi bara skulle vara borta en natt så blev det ändå en del packning att ta med. På öarna finns nämligen inte någon mataffär så all mat tog vi med hemifrån.
Vi åkte på förmiddagen från Kristinehamn och när vi kom till Sjötorp så stannade vi till och köpte glass och gick ut och tittade vid slussarna. Med det fina väder som är nu så var det full fart vid slussarna och det ser onekligen rätt trevligt ut att slussa efter kanalen men jag är nog ändå rätt nöjd på land! När vi strosat runt en stund så gick vi till Maltes fisk och handlade med oss lite färsk rökt lax till lunch. Mums!


Sjötorp

När vi lämnat Sjötorp var det inte lång bit kvar till Torsö.
Stugan vi hyrt ligger på en liten camping intill en bygdegård mitt på Torsö så det var inte svårt att hitta. Väl framme så packade vi snabbt ur bilen och dukade fram lunchen som vi åt ute på vår lilla veranda med utsikt över bygdegården och sjön.



Efter den goda lunchen  bytte vi om till badkläder och åkte en ett par kilometer till en badstrand som hette Hattareviken och det visade sig vara en jättefin badvik  med härliga klippor. Här tillbringade vi hela eftermiddagen och hade det superhärligt!


Hattareviken Torsö

Efter mycket sol och bad återvände vi framåt kvällningen till vår lilla stuga. Och efter lite välbehövlig  vila och dusch så var det sedan dags att tända grillen och vi hade en supermysig kväll ute på den lilla verandan :) Tänk vad kul det är när hela familjen är samlad!!

Grillad kycklingfilè med bulgur och grön pesto.
Sallad med fetaost och oliver.



Kommentarer
Postat av: Alex

Vad mysigt det såg ut!

2008-08-03 @ 19:29:02
URL: http://nattfari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0