Minisemester

I går bokade jag tåg och två hotellnätter i Göteborg för Magnus och mig i April.  Vi ska bara åka iväg en helg och bara ha det gott!  Gå ut och äta, kanske gå på bio, äta god hotellfrukost och ja, bara skämma bort oss lite grann....
Bokade via medmera kortet så det blev inte alls dyrt, 1778 kr för två personer med hotell (inkl. frukost) och tåg.
Man måste verkligen ha små ljuspunkter att se fram emot!
Vi längtar så otroligt mycket tillbaka till Thailand och vi har verkligen bestämt att vi vill tillbaka men det kan nog inte bli förräns tidigast nästa vinter 2010/2011 och tills dess får man väl ha några små delmål på vägen.....typ en Göteborgsweekend!


Julia 15 år!

I går var ingen vanlig dag, för det var Julias födelsedag HURRA  HURRA  HURRA!!!
Kalas med hela tjocka släkten på kvällen. Vi bjöd på taco`s (perfekt bjudmat till många) och gräddtårta till kaffet.
Tänka sig att det är hela 15 år sedan lilla "Jullan" kom till världen....♥  
 

Så det kan bli.....

I torsdags var det Julias tur att åka slalom med skolan i Hovfjället. Hon hade dock lite otur i sista åket då hon ramlade och gjorde illa tummen.  När hon kom hem klagade hon över att den värkte men det var inte värre än att vi trodde att det rörde sig om en stukning. På fredagen när hon kom hem från skolan hade tummen dock blivit mer blå och svullen och den värkte fortfarande. Jag ringde rådgivningen och fick en tid till läkare här i Kristinehamn vid kvart över åtta på kvällen. Läkaren konstaterade att tummen behövde röntgas och det kunde de inte göra här i Kristinehamn så vi fick en remiss till röntgen och ortoped i Karlskoga nästkommande dag, lördag.  I går lördag åkte Julia och jag till Karlskoga lasarett  vid tio på förmiddagen ( mamma var med och skjutsade oss då Magnus jobbade ) och Julia fick sin tumme röntgad. Läkaren konstaterade att ett ledband gått av så det skulle bli en operation på en gång men hon var tvungen att vara på fastande mage i sex timmar innan operationen då hon skulle sövas.  Dumt nog så hade jag och Julia stoppat i oss en varsin choklad bit som jag hade i handväskan då vi satt i ca 40 min i ett litet undersökningsrum och väntade på röntgensvaren. Hade ju ingen tanke på att det skulle bli en operation med nedsövning och absolut inte samma dag.
Hur som helst så blev hon opererad vid sextiden i går kväll och Magnus åkte ifrån jobbet lite tidigare så han var också med, kändes skönt faktiskt. Operationen tog en och en halv timme och sedan blev hon flyttad till intensiven för att vakna upp. Vid åttatiden fick vi gå in till henne och där låg hon på ett rum alldeles groggy och trött med dropp och slangar och gipsad tumme!  Medans Julia sakteliga vaknade till blev  Magnus och jag serverade ett par limpmackor var och lite juice och te, så där satt vi på intensiven på allahjärtans dag och åt limpmackor tittandes på melodifestivalen!
Vid elvatiden var Julia så pass pigg att vi kunde bege oss hemåt....  4-5 veckor i gips väntar för Julia....

Vinterpromenad

Idag när jag slutade tidigt tog Magnus och jag en underbar vinterpromenad ute i skärgården.  Härligt att äntligen få se solen igen! 
Jonathan har varit till Hovfjället med skolan idag och åkt snowboard. Han åkte vid halv sex i morse och kom hem vid åttatiden i kväll så han lär nog somna gott ikväll.....Kul hade de haft i alla fall!
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en stund innan Magnus kommer hem från sitt pass.  Natti natti.....


Skärgården i Kristinehamn.


Semlepremiär!

I dag när jag gick hem från jobbet slank jag snabbt in på ICA och 4 fina semlor från Ejes konditori fick följa med hem.
Mmmmm de var så goda!
Jag och Magnus har ikväll varit till Maxi och helghandlat och Julia har varit på bio med kompisar. "I taket lyser stjärnorna" såg de.  Julia tyckte den var bra men boken var mycket bättre ansåg hon.
Jonathan har varit hemma från skolan idag med hosta och förkylning, det vill aldrig riktigt ge med sig det där viruset....


Designkonstruktion

I går kväll satt Magnus och jag och försökte få till en ny design till min blogg och det tar sin lilla tid.... Jag är som sagt inte klar med den ännu, bakgrunden ska ju inte se ut så där konstig och lila rubriker till inläggen ska det inte bli.
Arbetet får fortsätta lite senare....


RSS 2.0