18 dagar kvar....

tills vi flyger till vårt alldeles underbara Thailand igen!  Det ska bli så otroligt härligt nu att få värme, sol och tid till att bara vara tillsammans :) 
Denna veckan har jag haft riktigt ont av ischias. Troligtvis startades det av av att jag i fredags satt på ett kallt golv med två barn i knät under vår sångsamling.  Vet sedan förut att jag är känslig för kyla och lätt får ont, men dum som man är så slarvar man ändå =(    Får väl se till att få ena ordentliga behandlingar i Thailand. 




Kalastider!

November och december är riktiga "kalas" månader för vår del. Först ut var Magnus mamma som vi var och firade igår. Kul att träffas och umgås, tyvärr blir det ju allt för sällan men därför också desto roligare när man ses!   

Sköna tisdag

Finns det något mysigare på hösten än att krypa ner i soffan framför en sprakande eld med en bra bok och varm choklad?


Julia skriver!

Hejsan :) det är Julia, jag är dotter till Maria. jag har fixat o trixat med en ny design till mamma! det är svårt att göra design till andra tycker jag, man vet inte riktigt vad de gillar o inte gillar o så :) men jag tror mamma blev nöjd, för hon var med lite o bestämde! :) bannern är förresten tagen i Thailand, i Kata. jätte fin bild tycker jag! åh, det är inte alls långt kvar tills vi åker igen.. endast fem veckor kvar! ska bli så himla skönt :) den här gången blir det somsagt två underbara veckor i Koh Lanta. helt underbart :) nu är mamma på väg till en arbetskompis på 40-års fest, hon är så fin så min mamma! :) nej, nu måste jag sluta. ha de bra! Kram / Julia


RSS 2.0